Nytt album på gång med fantastiska gästartister

Hej

Just nu är aktiviteten här på bloggen låg, vilket har att göra med att vi har fullt upp med att spela in vårt nästa album!!

Tillbaka i Linnéuniversitetets fina studio med vår ständiga vapendragare Patrik Alm vid rodret tar vi vårt studiosound till nya höjder. På vårt femte Karin Rudefelt & Doctor Blues album i ordningen så kommer vi att få riktigt fint besök. Både Erja Lyytinen och Brian Kramer, som förärade oss med inspel redan på det tidigare albumet Walk the walk, kommer att göra även detta album till en höjdare. Och som om inte det var nog kommer vi dessutom att bjuda på sköna toner från ytterligare fantastiska musiker.

Den samlade uppsättningen gästartister på vårt nya album är: den finska bluesdrottningen Erja Lyytinen (the Queen of Slide Guitar), gitarr-ekvilibristen Clas Yngström, Hammond-domptören Pierre Svärd, den danske munspels-virtuosen Peter Nande, samt den legendariske bluesmannen Brian Kramer från New York.

Håll i er därute, det här kommer bli något i särklass…

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterestNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Comment