DrB nu på facebook

Vi i ”Karin Rudefelt & Doctor Blues” har startat upp en sida med lite bilder på facebook. Välkomna med kommentarer (alla sorters)! Vi vill ha många vänner och mycket input!

Vi börjar nu att se fram emot att spela i Malmö….. Bluestältet kl 20 på fredag. Ska bli riktigt kul!!!
Vårt något fragmenterade band med Lennart i Växjö, Karin i Stockholm, Tobbe i Mörrum, Sven i Ingelstad och Peter i Hovmantorp träffas bara i sin helhet när vi har spelningar. Därför är vi alltid extra laddade ”on stage”.
Bilden hittade jag på webben och är från Mönsterås Blues & Roots Festival och tagen av Pelle (Snygga bilder Pelle!!! Hoppas det är ok att jag lägger en av dem här…). Scrolla ner 2/3 på sidan så finns det mycket bilder av Karin R & Dr B. Längst ner på sidan ligger dessutom bilder på Erja Lyytinen som vi hade förmånen att jamma med i Uddevalla. Kolla mer på: http://picasaweb.google.com/Pelle500/MonsterasBluesRootsFestival22May2009#

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterestNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Comment